Bootcamp

Posamezniku prilagojena vadba z inovativnim pristopom, kjer na varen in zabaven način zagotavljamo kakovostne treninge za vsakogar - začetnike ali tiste malo bolj izkušene.

Lamfit Bootcamp je celostna vadba celega telesa, ki je pomagala do rezultatov že prek 3170+ ljudem. Vaje so zanimive, raznolike in treh različnih intenzitet: lažja, srednja, težja.

Trener in vadeči na bootcamp skupinski vadbi. Spodbuda motivacija demonstracija prikaz vaj s pripomočki trx, elastike, vibracijska palica
Lamfit background curves

Bootcamp - prilagojena vadba za vsakogar

Prednosti naše Bootcamp vadbe so naslednje:

Ok symbol icon

Pomaga pri Izgubi maščobnega tkiva

Ok symbol icon

Po korakih Metode 777 te pripelje do tvoje najboljše forme

Ok symbol icon

Preoblikuje in učvrsti postavo

Ok symbol icon

Izboljšuje moč in krepi vse mišične skupine

Ok symbol icon

Izboljšuje vzdržljivost

Ok symbol icon

Izboljšuje telesno držo

Ok symbol icon

Pomaga pri izboljšanju imunskega sistema in metabolizma

Ok symbol icon

Vodijo jo le izkušeni trenerji, ki se ti osebno posvetijo

Ok symbol icon

Izvaja se v manjših, prilagojenih skupinah

Ok symbol icon

Glasba in sproščeno vzdušje sta zagotovljeni!

Trener na bootcamp skupinski vadbi. Spodbuda motivacija demonstracija vaje zgornji most, sklece, stabilizacija

Kako poteka Lamfit vadba

Te zanima kako je zgrajena naša skupinska vadba in ali lahko pričneš tudi, če si začetnik/ca? Ali je vadba prilagojena?

1. Ogrevanje, dvig temperature telesa

Si imel/a tudi ti slabe izkušnje v preteklosti, se sprašuješ, kako priti spet nazaj v kondicijo?

Razumemo te, ker smo tudi mi trenerji imeli svoje slabe izkušnje v naših najstniških letih, ko smo za nekaj časa prenehali z vadbami in zdravimi navadami. Predvsem zaradi slabe organizacije (tudi svoje), slabih pristopov vodij treningov v tistih časih, ko ni bilo ogrevanja, vadbe pa so bile preintenzivne, brez pravega repa in glave ter dolgoročnega načrta.

Ogrevanje je najpomembnejši del vadbe! Ključno je, da se postopno dobro pripravimo na vadbo. Z ogrevanjem poskrbimo predvsem za varnost, najbolj nam služi kot preventiva pred poškodbami. Pri Lamfitu se nobena na vadba ne prične brez efektivnega ogrevanja, zato nimamo poškodb.

Z ogrevanjem pa zagotovimo tudi, da je glavni del vadbe še bolj efektiven, ker smo takoj pripravljeni na kvalitetno izvedbe vaj.

Trening boš v Lamfitu pričel/a z varnimi in enostavnimi aktivnostmi, ki ti bodo postopno dvignile temperaturo telesa, srčni utrip ter razgibale vse sklepe in mišice tvojega telesa.

2. Vaje moči, gibljivosti, ravnotežja, koordinacije, vzdržljivosti, stabilizacije

V glavnem delu vadbe ti bodo trenerji najprej skozi jasno demonstracijo vaj predstavili pravilen način treniranja in izvedbo vaj.

Vaje boš izvajal/a z lastno težo ali po želji s pomočjo enostavnih funkcionalnih pripomočkov: Trx trakovi, elastike, obroči, kettlebell, ravnotežne deske, drog, velike žoge, težke žoge, palice ...

Vsako vajo trener prikaže v treh težavnostnih stopnjah: lažjo, srednjo in težjo rezličico, da boš lahko izbral/a opcijo, ki ti ustreza. Zato je vadba primerna za vse starosti, oba spola, za začetnike in izkušene.

Bootcamp vadba poteka krožno, vadeči razporedite vsak na svoji postaji, kjer delate v svojem ritmu in se vam ni potrebno prilagajati tempu ostalih.

Vadba v glavnem delu poteka po postajah in vam hitro mine, zaradi krajših intervalov (primer: 45sek/15sek) in motivacije s strani trenerjev ter skupine.

Vse skupaj pa poteka ob glasbi tako, da je še zabavno. :)

3. Ohlajanje, dihalne in raztezne vaje, sprostitev

Ohlajanje je zadnji del vsake vadbe, kjer se postopno umiriš in sprostiš. Izvajaš dihalne in raztezne vaje, s katerimi omogočiš telesu, da se umiri.

Telo dobi signale, da je čas za regeneracijo telesa. Regeneraciji damo trenerji veliko pozornosti, da posamezniku zagotovimo, da se mišice do naslednje vadbe obnovijo. Z rednimi vadbami stopničko za stopničko napreduješ in se bližaš svojim ciljem.

Tako super in enostavno gre. Se veseliš, bi kar zdaj pričel/a z vajami, kajne? :)

4. Testiranje napredka s tedenskimi in mesečnimi merjenji

Tedensko se lahko vadeči (seveda po želji) merijo na tehtnici, ki izpiše: kilograme, % mišične mase, % maščobne mase, % vode v telesu - vse te spremenljivke je smiselno spremljati in ne le kilograme, kar je največkrat napaka, ki jo delajo posamezniki. Namreč pri večini, ki pričnejo na pravilen način s spremembo navad, v začetku kilogrami za določeno obdobje obstojijo na enaki številki, kar pa je normalno, saj se je že znižal procent maščobe, obenem pa zaradi vadb povečal tudi procent mišične mase (mišice so težje od maščob).

Mesečno organiziramo tudi Lamfit fit-test moči, stabilnosti in vzdržljivosti, ki se ga lahko vedno udeležite po želji. Je zelo motivacijski, zato ga imate zelo radi. Pri testu takoj vidiš, koliko si napredoval/a zato, si še bolj motiviran/a za treninge, ki sledijo.

Izkušnje naših članov

Kar daš – to dobiš! V to iskreno verjamemo. Preberi si mnenja naših članov o naši učinkoviti in zabavni Bootcamp vadbi ter kako jim je spremenila življenje.

zadovoljna vadeča s kolegicami. Lamfit
To je čas, ki si ga vzamem samo zase!

Lamfit vadbe obiskujem že četrto leto. Lahko rečem, da so treningi postali del moje rutine. To je čas, ki si ga vzamem samo zase, da si "spucam glavo", zraven pa naredim še nekaj dobrega za svoje telo. Pridobila sem na mišični masi, za kar so mi hvaležne tudi moje vedno starejše kosti. :)  Na splošno lahko rečem, da sem zaradi rednih treningov v dobri kondiciji. Vzdušje na treningih je sproščeno, vsak lahko dela po svojih zmožnostih, tudi mi "bolj izkušeni" lahko dobro zašvicamo. :) Hvaležna sem za Lamfit ekipo, ki mi s strokovnimi in prijateljskimi nasveti pomaga, da se dobro počutim v svoji koži.

Preberi več
Sandra in dve kolegici Sandra Dobnikar
Minil je mesec, dva, tri – in sem ostala!

Bil je April 2022, ko sem videla oglasno objavo LamFit. Prvi pogovor je bil prijeten. Blaž L. je poslušal kaj želim, kaj me moti, kaj ne morem, kaj lahko in kako se počutim. Imela sem občutek da posluša in sliši. Na koncu pogovora je rekel: »Nič te ne stane, pridi in poskusi«…

…in sem prišla. Spomnim se, ko sem šla prvič, nervozna, na vadbo LamFit. Že prvi trening sem dobila razlago, dnevnik vadbe in prehrane, pogovor in pri vadbi usmeritve kako se vaje izvajajo pravilno. Dogovorila sva se, da pridem 3 krat na teden. Izmerila sva težo in strukturo telesa. Rekla sem mu: prosim ne pokaži mi rezultatov, bova ponovila čez 3 meseca in takrat mi boš pokazal primerjavo. Se je samo hudomušno nasmejal in rekel: OK. Prišla sem prvič, drugič, tretjič, minil je mesec, dva in trije. In ostala.

Preberi več
Urška Ostanek
Veliko pozitivne spodbude!

Lamfit.... Osebno mi je vadba vsec, ker je vsakič kaj novega. Po vadbi mi ne škripljejo kolena, ko grem po stopnicah kot je bilo na dr ugih vadbah prej. Moje celo telo je bolj čvrsto. Všec mi je ker ni "vojaških" prijemov in je veliko tudi pozitivne spodbude. Tako, vadba ne deluje stresno in si jo prilagodim na način kaj tisti dan zmorem. Zato se velikokrat na vadbo odpravim tudi utrujena in se iz nje vrnem polna energije. Všeč mi je tudi povezovanje skupine. Spoznala sem nove prijatelje. Ni me strah hodit na vadbo ker vem, da lahko vsak dan prilagodim kolikor zmorem in nihče ne pritiska name. Ob nepravilni izvedbi pa me vaditelji prijazno popravijo. In super je ker so vadbe celo leto in 3x tedensko. 

In še v naravi.

Barbara
vadeča Maruša lamfit
Odkar sem članica te noro zagnane in pozitivne, s timskim duhom prežete, ekipe, se počutim nepremagljivo.

Moja izkušnja z LAMFit vadbami se je začela, ko sem se iz mesta preselila na vas. Obupano sem iskala motivacijo, kako se disciplinirati in odtelovaditi vodene vadbe preko spleta. Ni šlo. V službi sem preko sodelavke zvedla, da obstajajo vodene vadbe, ki se lahko izvajajo tudi v manjših krajih, kot je na primer Žužemberk. Z velikim navdušenjem sem kontaktirala Blaža, ki septembra 2022 te opcije še ni imel, me je pa zato sam obvestil, da, januarja letos, LAMFit ekipa začenja z vadbami v Žužemberku! Že ta pristop vaditelja me je privabil, ker je v mojem sporočilu zaznal, da mi bližina vadb veliko pomeni.

Preberi več
Maruša F
Vadbo priporočam vsem, ki želite nekaj storiti za svoje zdravje

Ne samo, da sem z udeležbo na vadbah (4 mesece, 2x na teden) izgubila odvečne kilograme, temveč sem izboljšala vsesplošno počutje, kar mi je povrnilo energijo in dalo nov elan. Vadbo priporočam vsem, ki želite nekaj storiti za svoje zdravje. Finančni vložek je glede na rezultate zanemarljiv.  

Brigita
Imam več energije in kondicije

Lamfit vadba mi je pomagala izgubiti nekaj odvečnih kilogramov izboljšati počutje, imam več energije in kondicije. Po vadbi se počutim odlično, saj je energija na vadbah pozitivna, ogromno smeha,spodbude s strani trenerjev in pa vadečih. Lamfit vadbe so zame ena pozitivna stvar, ki so mi pomagale do boljšega počutja in spremenile način življenja na boljše. Hvala trenerju Blažu in ekipi.

Nataša
Kljub smehu med telovadbo pridobivamo dobre rezultate

Všeč mi je, da je telovadba prilagodljiva glede na zmogljivost posameznika, saj sem prišla čisto brez izkušenj in jih počasi tudi pridobila nekaj. S telovadbo sem dosegla to, da sem izboljšala kondicijo, izgubila nekaj maščobe in pridobila na mišični masi. Poleg vseh vaj pa vedno delamo veliko tudi na drži, kar je meni zelo pomembno. P.s. kljub malo klepetanju in smehu med telovadbo pridobivamo dobre rezultate.

Urška Flisar

Lokacije vodenih vadb

Na vseh lokacijah poteka večina vadb v popoldansko-večernem času. Le v dveh terminih sta vadbi dopoldan. Preveri razpoložljivost vadb spodaj!

Brusnice Prosta mesta: 8
ogrevanje pred vadbo lamfit trener

Prijavo na brezplačno preizkusno vadbo oddaj na spodnjem gumbu “preveri razpoložljivost”

Čas predstavitve, točno lokacijo, prosta mesta na posameznih terminih predstavitev in ostale informacije prejmeš v odgovoru na tvoj e-naslov.

Se veselimo, da se spoznamo na prvi preizkusni vadbi!

Coach Blaž z ekipo Lamfit trenerjev


Termini vadbe na lokaciji:
 • Torek: 1 termin
 • Petek: 1 termin
Litija & Šmartno pri Litiji Prosta mesta: 3
Telovadka

Prijavo na brezplačno preizkusno vadbo oddaj na spodnjem gumbu “preveri razpoložljivost”

Čas predstavitve, točno lokacijo, prosta mesta na posameznih terminih predstavitev in ostale informacije prejmeš v odgovoru na tvoj e-naslov.

Se veselimo, da se spoznamo na prvi preizkusni vadbi!

Coach Blaž Lambergar z ekipo Lamfit trenerjev


Termini vadbe na lokaciji:
 • Torek: 3 termini
 • Četrtek: 3 termini
 • Nedelja: 2 termina
Hrastnik Prosta mesta: 7

Prijavo na brezplačno preizkusno vadbo oddaj na spodnjem gumbu “preveri razpoložljivost”

Čas predstavitve, točno lokacijo, prosta mesta na posameznih terminih predstavitev in ostale informacije prejmeš v odgovoru na tvoj e-naslov.

Se veselimo, da se spoznamo na prvi preizkusni vadbi!

Coach Blaž z ekipo Lamfit trenerjev


Termini vadbe na lokaciji:
 • Torek: 2 termina
 • Četrtek: 2 termina
Ivančna Gorica Prosta mesta: 7

Prijavo na brezplačno preizkusno vadbo oddaj na spodnjem gumbu “preveri razpoložljivost”

Čas predstavitve, točno lokacijo, prosta mesta na posameznih terminih predstavitev in ostale informacije prejmeš v odgovoru na tvoj e-naslov.

Se veselimo, da se spoznamo na prvi preizkusni vadbi!

Coach Blaž z ekipo Lamfit trenerjev


Termini vadbe na lokaciji:
 • Ponedeljek: 2 termina
 • Sreda: 2 termina
 • Četrtek: 1 termin
 • Petek: 1 termin
 • Sobota: 1 termin
Otočec Prosta mesta: 6
Skupinska vaba - Lamfit

Prijavo na brezplačno preizkusno vadbo oddaj na spodnjem gumbu “preveri razpoložljivost”

Čas predstavitve, točno lokacijo, prosta mesta na posameznih terminih predstavitev in ostale informacije prejmeš v odgovoru na tvoj e-naslov.

Se veselimo, da se spoznamo na prvi preizkusni vadbi!

Coach Blaž z ekipo Lamfit trenerjev


Termini vadbe na lokaciji:
 • Ponedeljek: 1 termin
 • Sreda: 1 termin
 • Petek: 1 termin
Trbovlje Prosta mesta: 3
Trbovlje telovadnica lamfit

Prijavo na brezplačno preizkusno vadbo oddaj na spodnjem gumbu “preveri razpoložljivost”

Čas predstavitve, točno lokacijo, prosta mesta na posameznih terminih predstavitev in ostale informacije prejmeš v odgovoru na tvoj e-naslov.

Se veselimo, da se spoznamo na prvi preizkusni vadbi!

Coach Blaž z ekipo Lamfit trenerjev


Termini vadbe na lokaciji:
 • Ponedeljek: 3 termini
 • Torek: 2 termina
 • Sreda: 3 termini
 • Četrtek: 2 termina
 • Petek: 3 termini
 • Sobota: 2 termina
 • Nedelja: 2 termina
Zagorje Prosta mesta: 2
zagorje lamfit

Prijavo na brezplačno preizkusno vadbo oddaj na spodnjem gumbu “preveri razpoložljivost”

Čas predstavitve, točno lokacijo, prosta mesta na posameznih terminih predstavitev in ostale informacije prejmeš v odgovoru na tvoj e-naslov.

Se veselimo, da se spoznamo na prvi preizkusni vadbi!

Coach Blaž z ekipo Lamfit trenerjev


Termini vadbe na lokaciji:
 • Ponedeljek: 1 termin
 • Sreda: 1 termin
 • Petek: 1 termin
Žužemberk Prosta mesta: 7

Prijavo na brezplačno preizkusno vadbo oddaj na spodnjem gumbu “preveri razpoložljivost”

Čas predstavitve, točno lokacijo, prosta mesta na posameznih terminih predstavitev in ostale informacije prejmeš v odgovoru na tvoj e-naslov.

Se veselimo, da se spoznamo na prvi preizkusni vadbi!

Coach Blaž z ekipo Lamfit trenerjev


Termini vadbe na lokaciji:
 • Ponedeljek: 1 termin
 • Torek: 1 termin
 • Petek: 2 termina
Dole pri Litiji Prosta mesta: 5
pomoč lamfit trenerja pri pravilni izvedbi vaje, blaž lambergar

Prijavo na brezplačno preizkusno vadbo oddaj na spodnjem gumbu “preveri razpoložljivost”

Čas predstavitve, točno lokacijo, prosta mesta na posameznih terminih predstavitev in ostale informacije prejmeš v odgovoru na tvoj e-naslov.

Se veselimo, da se spoznamo na prvi preizkusni vadbi!

Coach Blaž z ekipo Lamfit trenerjev


Termini vadbe na lokaciji:
 • Torek: 1 termin
 • Četrtek: 1 termin
Lamfit - vrhunske vodene vadbe

Cenik paketov

Cene vadnin se razlikujejo glede na časovni interval zakupa. Izbiraš lahko med individualnimi (premium) ali skupinskimi paketi oziroma se odločiš za kombinacijo obeh.

-20%
Lamfit MINI

Primerno za začetnike in vadeče z omejeno količino časa.

33€ / mesec
96€ prihranka Prijavi se
 • Vodena Bootcamp skupinska vadba 1x tedensko
 • Zagotovoljena izguba najmanj 3 kg v sedmih tednih*
 • Prve spremembe na telesu in v počutju
 • Možnost neomejenega prilagajanja terminov vadb
 • Neprestana podpora naše trenerske ekipe
-20%
Lamfit MIDI

Primerno za začetnike ali srednje izkušene, hitrejši napredek.

55€ / mesec
168€ prihranka Prijavi se
 • Vodena Bootcamp skupinska vadba 2x tedensko
 • Zagotovljena izguba najmanj 3,5kg v sedmih tednih*
 • VEČJE spremembe na telesu in top sprememba počutja
 • Možnost neomejenega prilagajanja terminov vadb
 • Neprestana podpora naše trenerske ekipe
-21%
Lamfit MAXI

Primerno za vse, ki si želite hiter in varen napredek.

77€ / mesec
240€ prihranka Prijavi se
 • Vodena Bootcamp skupinska vadba 3x tedensko
 • Zagotovoljena izguba najmanj 4 kg v sedmih tednih*
 • TOTALNA sprememba počutja, postave in zdravja
 • Transformacija življenjskega sloga
 • Možnost neomejenega prilagajanja terminov vadb
 • Neprestana podpora naše trenerske ekipe
PREMIUM Bootcamp vadba z vključenim osebnim trenerjem

4 x mesečno Bootcamp individualna vadba z osebnim trenerjem + vsi neomejeni obiski skupinskih vadb.

Kaj pridobiš
 • 4x mesečno 60-minutni individualni trening
 • Neomejeni obiski skupinskih vadb
 • Le tebi prilagojene individ. vadbe, pristop 1 na 1
 • Vrhunski rezultati
 • Popolna prilagoditev tvojemu urniku in željam
 • 100% podpora pri doseganju vseh ciljev
279 / mesec
120 € prihranka Prijavi se Za doseganje ciljev

Pogosta vprašanja

Preveri spodnja najpogostejša vprašanja.

Kako poteka vadba?

Enourna vadba zajema vse tri dele vadbe: ogrevanje, trening celega telesa z raznolikimi vajami v glavnem delu in se zaključi z razteznimi vajami in postopnim ohlajanjem telesa.

Vaje boš izvajal/a z lastno težo in po želji s pomočjo pripomočkov (TRX, elastike, obroči, kettlebell, ravnotežne deske, drog, velike žoge, težke žoge …).

Treningi so strokovno načrtovani, tako da boš krepil/a vse mišične skupine in izvedla optimalni trening za napredek in odlično počutje.

Vaje so raznolike in treh različnih intenzitet in vam bodo vedno znova zanimive.

Sem starejša občanka, je vadba primerna zame?

Lamfit skupinska vadba je zaradi prilagoditve vaj primerna in zaželena za vse starostne skupine.

Tudi starost naših vadečih izredno variira. 

Sem poškodovana, ali mi lahko svetujete kakšen način vadbe bi bil primeren zame?

Vadbo prilagajamo različnim omejitvam - tudi glede na morebitne predhodne poškodbe. Pravzaprav ne samo, da poskrbimo za prilagajanje posameznih vaj – vadba je lahko tudi odlično sredstvo za rehabilitacijo.

Ali se lahko prilagodijo vadbe?

Vaje se izvajajo v različnih težavnostnih stopnjah, zato je vsaka vadba prilagojena posamezniku ne glede na starost in zmogljivost.

Imaš vprašanja? Akcija, stopi v stik z nami!
031520358
info@lamfit.si
Kontakt
Blaž Lambergar - Lamfit vodene vadbe