Splošni pogoji in pravilnik zasebnosti

Lamfit background curves

Splošni pogoji

TEMELJNE DOLOČBE

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani www.lamfit.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. S spletno stranjo upravlja LAMFIT 77, Blaž Lambergar s.p. Z uporabo spletne strani se uporabnik oziroma stranka strinja s Splošnimi pogoji poslovanja spletne strani.

LAMFIT 77, Blaž Lambergar s.p.si prizadeva za točnost navedenih podatkov in si pridružuje pravico do sprememb. Dopuščena je možnost tipkarskih napak. Fotografije na spletni strani so lahko simbolične. Kakršnakoli uporaba vsebine spletne strani in fotografij je dovoljena le z izrecnim soglasjem LAMFIT 77, Blaž Lambergar s.p. Vse avtorske pravice so pridržane.

VAROVANJE ZASEBNOSTI

Z registracijo na spletno stran uporabnik jamči za točnost navedenih podatkov in zagotavlja, da bo s svojim uporabniškim imenom in geslom do spletne strani dostopal le on (v primeru kršitve, si pridržujem pravico, da onemogočim dostop do tečajev in drugih elektronskih virov, brez vračila kupnine in brez opozorila). Hkrati soglaša, da LAMFIT 77, Blaž Lambergar s.p.  spletne strani obdeluje podatke za namene poslovnih evidenc, oglaševanja in prilagajanja vsebin uporabniku v skladu s Politiko zasebnosti.

Osebni podatki in pogodbe se hranijo za čas registracije na spletni strani in se izbrišejo z izbrisom računa uporabnika.

Spletno mesto za svoje optimalno delovanje uporablja piškotke, ki služijo za pravilno izvedbo naročil, zbiranje podatkov o uporabi naših storitev in prilagajanje vsebin obiskovalcem. Z uporabo spletne strani se uporabnik strinja z uporabo piškotkov.

SKLENITEV POGODBE

Prodajna pogodba se sklene med kupcem in podjetjem, ki upravlja s spletno stranjo. Pogodba je sklenjena v trenutku, ko kupec odda naročilo. Pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.

CENE

Objavljene cene veljajo za vse stranke. Vse cene so v EUR. Pridružujemo si pravico do spremembe cen. Spremenjene cene veljajo za nakupe do trenutka sklenitve pogodbe oz. nakupa med kupcem in podjetjem, ki upravlja s spletno stranjo.

NAČIN PLAČILA

Na spletni strani lahko plačate s plačilnim nalogom ali s plačilno kartico.

Plačilo po predračunu se opravi na tekoči račun, odprt pri Delavski hranilnici d. d., z naslednjimi podatki:

LAMFIT 77, Blaž Lambergar s.p. Gradišče 1 1275 Šmartno pri Litiji TRR: SI56 6100 0002 3700 648

Rok za plačilo s plačilnim nalogom je 3 delovne dni po prejemu predračuna. V kolikor predračun v tem času ni plačan, se smatra, da kupec odstopa od naročila.

Če želite prejeti račun tudi po pošti, nas o tem obvestite.

ODSTOP OD POGODBE IN VRAČILO BLAGA

Potrošnik nima pravice do vračila elektronskih storitev, kot so spletni tečaji in/ali 1:1 mentorstvo in svetovanja.

STVARNE NAPAKE

Kupec lahko v primeru stvarnih napak na izdelkih ali dobave napačnih izdelkov uveljavlja pravice v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Kupec lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Kupec mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda.

Če stvar nima lastnosti, potrebnih za njeno običajno rabo, ali prodajalcu predhodno znano posebno rabo, ali izrecno dogovorjenih lastnosti, in če je potrošnik v roku iz prejšnjega odstavka pravilno obvestil prodajalca o napaki, lahko od prodajalca zahteva odpravo napake, vrnitev dela kupnine v sorazmerju z napako, zamenjavo blaga ali vračilo kupnine. Stroške z odpravljanjem stvarne napake nosi prodajalec.

POSLOVANJE S PODJETJI

Kadar kupec ni potrošnik v smislu Zakona o varstvu potrošnikov, se uporabljajo splošna pravila Obligacijskega zakonika.

VELJAVNOST SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA

Splošni poslovanja veljajo od 14.3.2019 do preklica in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Stranki je v trenutku nakupa na voljo aktualno besedilo splošnih pogojev poslovanja.

PODATKI O UPRAVLJAVCU SPLETNE STRANI

LAMFIT 77, Blaž Lambergar s.p. Gradišče 1 1275 Šmartno pri Litiji E-mail: info@lamfit.si Davčna številka: 49697293

AVTORSKOPRAVNO VARSTVO

Besedilo teh splošnih pogojev poslovanja je avtorskopravno varovano in brez predhodnega soglasja avtorja ni dovoljena reprodukcija, distribucija, predelava ali kakršnakoli drugačna nadaljna uporaba v komercialne ali nekomercialne namene.

POLITIKA PIŠKOTKOV

Spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki se ob obisku naložijo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko omogočim boljše delovanje in uporabo trgovino. Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale. Več o piškotkih (link)

PIŠKOTKI

Za najboljšo uporabniško izkušnjo, priporočamo, da omogočite piškotke.

Kaj so piškotki?

“Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest (poleg spletnih mest tudi e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije) naloži v naprave uporabnikov (računalnik, mobilna naprava in podobno), ko ta obišče določeno spletno mesto in običajno vsebujejo:

  • ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek;
  • življenjsko dobo piškotka;
  • vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število.

Ob vsakem ponovnem obisku bo spletno mesto pridobilo podatek o naloženem piškotku in prepoznalo napravo uporabnika.

Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa spletnemu mestu uporabniki te podatke posredujejo sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku. Če strežnik prebere piškotek skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek.” ( Vir )

Zakaj so piškotki potrebni?

“Piškotki so pomembni za delovanje spletnih mest in so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev, ki izboljšujejo uporabnikovo izkušnjo. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov.” ( Vir )

Piškotki, ki jih uporabljamo in so potrebni za delovanje strani:

Ime piškotka: allowCookies, čas trajanja: 1 leto, potreben za delovanje spletne strani _ga (analitika), čas veljavnosti: 2 leti _gat_gtag_* (analitika), čas veljavnosti: 1 dan

_gid (analitika), čas veljavnosti: 1 dan

CENIK VODENIH VADB

SKUPINSKE VADBE

(vse cene že vključujejo DDV)

MESEČNE VADNINE 1X TEDENSKO

1 mesec - 41€

6 mesecev - 198€

12 mesecev - 348€

MESEČNE VADNINE 2X TEDENSKO

1 mesec  - 69€

6 mesecev - 330€

12 mesecev - 576€

MESEČNE VADNINE 3X TEDENSKO

1 mesec - 97€

6 mesecev - 462€

12 mesecev - 804€

MESEČNE VADNINE 4X TEDENSKO

1 mesec - 116€

6 mesecev - 558€

12 mesecev - 972€

MESEČNE VADNINE NEOMEJENO TEDENSKO

1 mesec - 133€

6 mesecev - 636€

12 mesecev - 1116€

POSAMEZNI / PAKETNI ZAKUPI NORMALNIH SKUPINSKIH IN ONLINE VADB

ENKRATEN OBISK -13,5€

10 OBISKOV - 108€

ONLINE PROGRAM - Mesečna vključitev v FB skupino za neomejene Online treninge (4 tedni) - 54€

VADBE V MIKRO SKUPINI (OD 3 DO 5 VADEČIH)

ENKRATEN OBISK mikro skupinske vadbe – 21€

10 OBISKOV mikro skupinske vadbe – 170€

VADBE V MINI SKUPINI (OD 6 DO 10 VADEČIH)

ENKRATEN OBISK mini skupinske vadbe - 16€

10 OBISKOV mini skupinske vadbe - 125€

VPISNINA ZA VSE PROGRAME

Vpisnina v višini 17€ se poravna le prvič, ko se pridružite Lamfit vadbam. Z leti je ni potrebno več poravnati.

Ob plačilu vpisnine prejmete brezplačno Lamfit majico ter ostale ugodnosti.

INDIVIDUALNE VADBE IN PROGRAMI

OSEBNO TRENERSTVO (ENA NA ENA)

1 ura – 84€

Paket več ur po dogovoru

INDIVIDUALNI POSVET (POGOVOR, DIAGNOSTIKA, SVETOVANJE)

1 ura – 49€

INDIVIDUALNO TESTIRANJE

Enkratna storitev – 30€ (obsegi, telesna teža, odstotek maščobnega deleža, odstotek vode v telesu,…)

CENIK JOGA

MESEČNE VADNINE 1X TEDENSKO

1 mesec - 52€

6 mesecev - 231€ - 41€/MESEČNO

12 mesecev - 432€ - 36€/MESEČNO

LAMFIT MAJICE

VPISNANI LAMFITOVCI:

Bombažna - 8€ + DDV

Športna - MODEL BASIC - 15€ + DDV

Športna - MODEL PREMIUM - 20€ + DDV

Bombažna brisača - 13€ + DDV

Buff/bandana - 9€ + DDV

LAMFIT MAJICE

NEVPISNANI LAMFITOVCI:

Bombažna - 11€ + DDV

Športna - MODEL BASIC - 20€ + DDV

Športna - MODEL PREMIUM - 25€ + DDV

Bombažna brisača - 17€ + DDV

Buff/bandana - 12€ + DDV

Prosimo, da s klikom na povezavo preverite še pravilnik:  Pravilnik – Lamfit programi

LAMFIT 77, Blaž Lambergar s.p., 15.8.2023

Pravila o varovanju zasebnosti

V Lamfit- u, Gradišče 1, 1275 Šmartno pri Litiji, kot upravljavcu in obdelovalcu osebnih podatkov, spoštujemo vašo zasebnost in vam zagotavljamo, da bomo vaše osebne podatke skrbno varovali v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov in društvenimi pravilu o varovanju zasebnosti:

PRAVILA O VAROVANJU ZASEBNOSTI – VPISANI V LAMFIT

1.      V LAMFITU Gradišče 1, 1275 Šmartno pri Litiji, kot upravljavcu in obdelovalcu osebnih podatkov, spoštujemo vašo zasebnost in vam zagotavljamo, da bomo vaše osebne podatke uporabili izključno za namene in v obsegu, kot je to nujno potrebno oziroma za določene namene na podlagi vašega soglasja.

2.      Pooblaščena oseba v Lamfitu, kot upravljavca in obdelovalca osebnih podatkov, je vodja Blaž Lambergar.

3.      Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov LAMFITA je Blaž Lambergar, ki je dosegljiv na naslovu LAMFIT, Gradišče 1, 1275 Šmartno pri Litiji ali po elektronski pošti info@lamfit.si.

4.      LAMFIT zbira naslednje osebne podatke posameznika – vpisanega vadečega: ime in priimek, datum rojstva, naslov, elektronsko pošto in telefon člana, v primeru otroka pa še ime in priimek starša oz. zakonitega zastopnika, elektronsko pošto in telefon starša oz. zakonitega zastopnika.

5.      LAMFIT zbira in obdeluje osebne podatke vpisanih za namene delovanja podjetja, kot to izhaja iz temeljnega ali drugih aktov LAMFITA in je taka obdelava osebnih podatkov v interesu podjetja in vpisanih. To je predvsem vsestranska vzgoja in izobraževanje, ter treniranje vadečih. Kar pomeni sistematično, metodično, pravilno in znanstveno utemeljeno vzgojno dejavnost od otroške dobe naprej. Usmerjena je k vsestranskemu oblikovanju človekove celovite osebnosti. Vsestranske vadbe in izobraževanje,  uresničujemo z redno vadbo po vadbenih skupinah, poleg tega pa tudi s športnimi akcijami, nastopi, turnirji, izleti in drugimi prireditvami, kar vključuje tudi redno obveščanje.

6.      Za druge namene zbiranja in obdelave osebnih podatkov članov pa bo društvo zbiralo in obdelavo osebne podatke na podlagi soglasja za: a)  vodenje evidence dolgotrajšnejših poškodb ali bolezni zaradi katerih je vpisani nezmožen/-na obiskovati vadbo več kot 30 dni, kar je osnova za vračilo vadnine, pri čemer mora posameznik vodje in trenerje obvestiti o boleznih oz. poškodbah, ki bi lahko moteče vplivale oz. slabšale zdravstveno stanje; b)  obveščanje izključno preko elektronske pošte o drugih ponudbah in dogodkih LAMFIT, ki niso opredeljene v Pravilih LAMFIT; c)  fotografiranje in snemanje izvajanje aktivnosti Lamfita, vključno s turnirji, predstavitvami, za namene predstavljanja aktivnosti in podjetja ter da nastale fotografije, video- in zvočne posnetke objavlja na spletni strani LAMFIT, v  prostorih Lamfita, v društvenih publikacijah in na društvenih profilih Facebook, YouTube in Instagram. To soglasje posameznik podaja za sebe, v primeru otroka pa to soglasje podaja eden od staršev oz. zakoniti zastopnik;

7.      V primeru otroka privolitev za vpis v Lamfit, zbiranje in obdelava osebnih podatkov otroka za druge namene pa se izvaja le na podlagi soglasja, ki ga podpišeta eden od staršev ali zakoniti zastopnik.

8.      V primeru, da posameznik ne zagotovi osebnih podatkov, ki so potrebni za namene izvajanje statutarnih obveznosti, LAMFIT ne more zagotoviti izpolnjevanja svojih obveznosti iz temeljnih ali drugih aktov ali zakonskih obveznosti, kar pomeni, da članstva v društvu ni mogoče zagotoviti.

9.      V primeru, da posameznik ne poda soglasja za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov za druge namene (enega ali več ali vse), navedenih v soglasju, to zanj nima nobenih posledic pri koriščenju oz. izpolnjevanju statutarnih obveznosti Lamfitovca-ke in izvajanja Lamfitovih aktivnosti.

10.      LAMFIT ne bo posredoval osebnih podatkov tretjim osebam.

11.      LAMFIT za pošiljanje e-novičnikovuporablja spletno platformo MailChimp, na kateri so shranjeni osebni podatki posameznikov za namen pošiljanja novic (elektronska pošta). Spletna platform MailChimp zagotavlja spoštovanje zahtev iz Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679), poleg tega je pridobila certifikat skladnosti z zasebnim ščitom EU-ZDA (EU-U.S. Privacy Shield Framework). Splošni pogoji uporabe in Politika zasebnosti platform MailChimp so dostopni na  https://mailchimp.com/legal/privacy/ .

12.      Vaše osebne podatke bomo hranili do preklica vpisa.

13.      Vaše pravice kot posameznika v primeru danega soglasja so opredeljene z veljavno zakonodajo. Soglasje lahko kadarkoli prekličete, zahtevate vpogled, popravek, omejitev obdelave, izbris ali prenos vaših osebnih podatkov ali podate ugovor, in sicer tako, da nas o tem obvestite pisno po pošti na naslov LAMFIT, Gradišče 1, 1275 Šmartno pri Litiji ali preko elektronske pošte  info@lamfit.si . Za več informacij in dodatna pojasnila vam je na voljo tudi pooblaščena oseba na varstvo osebnih podatkov, Blaž Lambergar.

14.      LAMFIT zagotavlja, da bo izvajalo vse tehnične in organizacijske zaščitne ukrepe za zagotovitev varstva osebnih podatkov.

15.      V primeru kršitev varstva osebnih podatkov bo LAMFIT nemudoma izvedel vse notranje in zunanje ukrepe (tehnične, organizacijske) za zaščito pravic in interesov posameznika, vsakega od prizadetih bo o tem obvestil, prav tako bo s tem seznanil pristojni nadzorni organ v Republiki Sloveniji.

16.      Glede vprašanj varstva osebnih podatkov lahko posameznik poda pritožbo tudi pristojnemu nadzornemu organu, tj. Informacijski pooblaščenec RS.

17.      Pravila o varovanju zasebnosti LAMFIT se bodo po potrebi dopolnjevala in društvo bo zagotovilo ustrezno in sprotno obveščanje vpisanih o tem.

18.      Pravila o varovanju zasebnosti LAMFIT so objavljena na društvenih spletnih straneh, na voljo pa so tudi v društvenih prostorih.

PRAVILA O VAROVANJU ZASEBNOSTI – NEVPISANI

V LAMFITU Gradišče 1, 1275 Šmartno pri Litiji, kot upravljavcu in obdelovalcu osebnih podatkov, spoštujemo vašo zasebnost in vam zagotavljamo, da bomo vaše osebne podatke uporabili izključno za namene in v obsegu, kot je to nujno potrebno oziroma za določene namene na podlagi vašega soglasja.

1.      Pooblaščena oseba v Lamfitu, kot upravljavca in obdelovalca osebnih podatkov, je vodja Blaž Lambergar.

2.      Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov LAMFITA je Blaž Lambergar, ki je dosegljiv na naslovu LAMFIT, Gradišče 1, 1275 Šmartno pri Litiji ali po elektronski pošti info@lamfit.si.

4.      LAMFIT zbira naslednje osebne podatke posameznika – nečlana/-ice društva: elektronsko pošto.

5.      LAMFIT zbira in obdeluje osebne podatke nečlanov društva na podlagi soglasja za namene obveščanja o delovanju podjetja.

6.      LAMFIT ne bo posredoval osebnih podatkov tretjim osebam.

7.      LAMFIT za pošiljanje e-novičnikov uporablja spletno platformo MailChimp, na kateri so shranjeni osebni podatki posameznikov za namen pošiljanja novic (elektronska pošta). Spletna platform MailChimp zagotavlja spoštovanje zahtev iz Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679), poleg tega je pridobila certifikat skladnosti z zasebnim ščitom EU-ZDA (EU-U.S. Privacy Shield Framework). Splošni pogoji uporabe in Politika zasebnosti platform MailChimp so dostopni na  https://mailchimp.com/legal/privacy/ .

8.      Vaše osebne podatke bomo hranili do vašega preklica, LAMFIT pa bo osebne podatke uporabljal samo pri ponudnikih programske opreme za pošiljanje elektronskih sporočil, ki zagotavljajo spoštovanje tehničnih in organizacijskih varnostnih mehanizmov pri posredovanju elektronskih sporočil.

9.      Vaše pravice kot posameznika v primeru danega soglasja so opredeljene z veljavno zakonodajo. Soglasje lahko kadarkoli prekličete, zahtevate vpogled, popravek, omejitev obdelave, izbris ali prenos vaših osebnih podatkov ali podate ugovor, in sicer tako, da nas o tem obvestite pisno po pošti na naslov LAMFIT, Gradišče 1, 1275 Šmartno pri Litiji ali preko elektronske pošte  info@lamfit.si . Za več informacij in dodatna pojasnila vam je na voljo tudi pooblaščena oseba na varstvo osebnih podatkov, Blaž Lambergar

10. LAMFIT zagotavlja, da bo izvajalo vse tehnične in organizacijske zaščitne ukrepe za zagotovitev varstva osebnih podatkov.

11. V primeru kršitev varstva osebnih podatkov bo LAMFITnemudoma izvedel vse notranje in zunanje ukrepe (tehnične, organizacijske) za zaščito pravic in interesov posameznika, vsakega od prizadetih bo o tem obvestil, prav tako bo s tem seznanil pristojni nadzorni organ v Republiki Sloveniji.

12. Glede vprašanj varstva osebnih podatkov lahko posameznik poda pritožbo tudi pristojnemu nadzornemu organu, tj. Informacijski pooblaščenec RS.

13. Pravila o varovanju zasebnosti LAMFIT za nevpisane so objavljena na spletnih straneh podjetja.

Pravila o varovanju zasebnosti LAMFIT so bila zadnjič posodobljena 1. januarja 2020.

Pravilnik o zasebnosti

S Politiko zasebnosti LAMFIT 77, Blaž Lambergar s.p. določa pravice in obveznosti uporabnikov spletne strani (v nadaljevanju »uporabnik«). Vse pridobljene osebne podatke uporabnikov spoštujemo in varujemo skladno z veljavno zakonodajo in se zavezuje, da bodo vsi osebni podatki, pridobljeni preko ali z uporabo spletne strani, skrbno varovani ter uporabljeni izključno za namen, za katerega so bili posredovani.

Uporabnika zavezujeta ta Politika zasebnosti in Zakon o varovanju osebnih podatkov, ki je veljaven v trenutku obiska ali uporabe spletne strani. Uporabnik z dostopom na spletno stran ali uporabo spletne strani soglaša oziroma dovoljuje, da zbiramo, vodimo, vzdržujemo, nadzorujemo ali kako drugače obdelujemo osebne podatke, ki se nanašajo nanj, v skladu s to Politiko zasebnosti, Pogoji uporabe. Politika zasebnosti je del Pogojev uporabe in si pridržujemo pravico do spremembe Politike zasebnosti kadarkoli, brez predhodnega obvestila.

Podatki, ki se nanašajo na uporabnika vključujejo med drugim podatke, ki jih LAMFIT 77, Blaž Lambergar s.p. pridobi v zvezi z dostopom uporabnika na spletno stran, ime, priimek, naslov, telefonske številke, informacije o plačilu, podatke za dostop do računa na tej spletni strani in/ali podatke, ki jih uporabnik sam posreduje. Uporabnik se zavezuje, da bosta uporabniško ime in geslo varovana z njegove strani in da bo preprečil dostop drugim osebam.

Vse vsebine objavljene s strani uporabnikov, so objavljene na lastno odgovornost. Pridržujem pa si pravico, da vsebine kadarkoli pobrišem (predvsem zaradi žaljivih vsebin). Zunanje povezave na strani LAMFIT 77, Blaž Lambergar s.p. niso pod našim nadzorom.

LAMFIT 77, Blaž Lambergar s.p. lahko zbira podatke v kontekstu namenov za:

  • Registracijo in aktivacijo računa
  • Tehnično podporo in podporo uporabnikom
  • Procesiranje naročil
  • Nadgradnje produktov in storitev
  • Marketinške aktivnosti
  • Dostope do storitev na straneh partnerjev
  • Druge namene, potrebne za uporabo storitev

Vse podatke bomo posredovali izključno tistim, ki potrebujejo podatke izključno za procesiranje naročil in zagotavljanje storitev, tistim, ki so pod zavezo nerazkrivanja in le svojim zaposlenim, vzdrževalcem strežnikov, zunanjim izvajalcem posredovanja elektronskih sporočil ter drugim kapitalsko povezanim družbam in/ali tretjim osebam, ki imajo v skladu z veljavnimi predpisi podlago za pridobivanje, obdelavo, posredovanje ali hranjenje osebnih podatkov v teh predpisih, osebni privolitvi uporabnika ali v pogodbenem razmerju. Uporabnik se strinja, da smemo zbrane podatke posredovati poslovnim partnerjem, vzdrževalcem strežnikov, zunanjim izvajalcem posredovanja elektronskih sporočil ter drugim kapitalsko povezanim družbam in/ali tretjim osebam, ki imajo v skladu z veljavnimi predpisi podlago za pridobivanje, obdelavo, posredovanje ali hranjenje osebnih podatkov v teh predpisih, osebni privolitvi uporabnika ali v pogodbenem razmerju. Za namene elektronske komunikacije, pošiljanje in obdelavo e-novic uporabljamo  Mailchimp,  ki hrani in obdeluje določene oseben podatke (potrebne za e-novice).

Uporabnik prevzame odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij, prav tako je odgovoren za varnost dostopa do svojih osebnih podatkov. Uporabnik lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za obdelavo osebnih podatkov in zahteva izbris uporabniškega računa. Uporabnik obenem potrjuje, da je bil seznanjen z dejstvom, da ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj – razen, če je ta pravica omejena z veljavnimi predpisi. V tem primeru bomo storili vse potrebno za takojšnjo izpolnitev te zahteve.

Za morebitna vprašanja v zvezi s to Politiko zasebnosti, se uporabnik lahko obrne na info@lamfit.si.

Kadar koli uporabnik dostopa na spletno stran, se avtomatično beležijo nekateri neosebni podatki (za spletno analitiko). Te informacije uporabljamo za izboljševanje vsebin in uporabnosti in ti podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretjim osebam.

Komunikacija. Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila, pošiljatelj pa mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne želi prejemati reklamnih sporočil, je potrebno brezpogojno upoštevati.

Informacije, ki jih o sebi posredujete LAMFIT 77, Blaž Lambergar s.p., nadzorujete vi. Če se odločite, da vaših podatkov ponudniku ne boste posredovali, potem do nekaterih mest oziroma funkcij na spletni strani ne boste mogli dostopati.

V primeru spremembe vaših podatkov, lahko kadarkoli zahtevate popravke ali zahtevate izbris in sicer na: info@lamfit.si.