Metoda 777

Unikaten in učinkovit sistem treninga

Predstavljamo ti edinstven načrt vadb, ki te skozi individualno obravnavo pripelje do ''življenjske'' kondicije! Pri Lamfitu tvoj napredek neprestano skrbno merimo in zato prav nič – sploh pa tvojega zdravja - ne prepustimo naključju. Treniraj z nami in spoznaj metodo, ki je že mnoge naše vadeče pripeljala v življenjsko formo.

Vadeča na bootcamp skupinski vadbi. Slogan v ozadju Spodbuda motivacija Zmaga nad seboj je največja zmaga
Lamfit background curves
Trener na bootcamp skupinski vadbi. Spodbuda motivacija prikaz vaj dihanje

Kaj je Metoda 777?

777 Metoda je 5 sistemov, ki so vključeni v vse naše vadbene programe.

Po dolgih letih izobraževanj, testiranj in prilagoditev smo razvili unikaten sistem vadb, ki zagotavlja neverjetne rezultate. Ugotovili smo namreč, da moramo za napredek vsakega vadečega slediti naslednjim ključnim stebrom:

1. motivacija, 2. določanje ciljev, 3. meritve oz. spremljanje napredka, 4. gibanje in 5. prehrana.

Metoda 777 je dobila ime po časovnih intervalih, ki so potrebni, da s pomočjo zgoraj naštetih stebrov dosežeš dih jemajoče rezultate.

Po uspešno opravljenih prvih 7 urah, nato 7 dnevih ter na koncu 7 tednih, boš namreč zagotovljeno osvojil/a nove zdrave navade, ki ti bodo spremenile življenje na (še) bolje!

Zakaj Metoda 777?

Skozi proces Metode 777...

... in naših, vsakemu posamezniku prilagojenih skupinskih treningov, boš dosegel/a neverjetne spremembe – fizične ter psihološke! Pomagali ti bomo spremeniti navade, izboljšati kondicijo, povečati samozavest, izgubiti kilograme, učvrstiti telo, premagati nesprečnost in poskrbeti za splošno odlično počutje. Kar pa je najbolje! Naučil/a se boš rezultate ohraniti in jih nadgrajevati! Samo nebo je meja!

Metoda 777 med drugim omogoča neprestano podporo naše trenerske ekipe in poskrbi za izjemno varen, učinkovit in predvsem zabaven trening.

Ekskluzivno boš prejel/a

... poleg vadb še vse dodatne spodnje gradnike za tvoj uspeh!

Ok symbol icon

Samo tebi prilagojen načrt prehrane

s svetovanji in z izpolnjevanjem posebnega Lamfit dnevnika prehrane ter izvajanjem tedenskih nalog oziroma izzivov dosežeš disciplino pri prehrani – točno veš kaj in kdaj jesti.

Ok symbol icon

Tedenske naloge oz. izzive

z aktivnostmi, ki jih moraš izvajati na področju zdravega življenjskega sloga.

Ok symbol icon

Dostop do messenger skupine,

kjer se objavljajo uporabne motivacijske vsebine, izzivi, naloge, urniki in vsebine o tematikah, ki te zanimajo.

Ok symbol icon

In še posebnost!

Na treningih lahko sodeluješ ne glede na to, iz katerega kraja si - na veliko lokacijah izvajamo skupinske in individualne vadbe, pripravljene pa imamo tudi online vadbe, s katerimi lahko vadiš kjerkoli in kadarkoli.

Trener in vadeči na bootcamp skupinski vadbi. Spodbuda motivacija demonstracija skupinski pozdrav. Ekipa, a smo zmagal? Smo!

PREDNOSTI METODE 777

Vključuje 5 sistemov: gibanje, prehrano, postavljanje ciljev, motivacijo, merjenje napredka! S programom po Metodi 777 pa zagotovo dosežeš ...

Ok symbol icon

Izgubo kilogramov

če je izguba kg tvoj cilj, bomo s pravilnim osebnim pristopom dosegli, da izgubljaš od 0,5 - 1,5 kg tedensko. Postopno, da bo bodo rezultati dolgoročni in da se izgubljeni kg nikoli več ne vrnejo!

Ok symbol icon

Premik na višjo raven kakovosti življenja

z našo pomočjo boš v kratkem času dolgoročno izboljšal/a svoje življenjske navade.

Ok symbol icon

Zdravje

naši vrhunski trenerji bodo samo zate pripravili načrt vadb, ki bo upošteval vsa priporočila za odlično zdravje.

Ok symbol icon

Jasno opredeljene cilje

z jasno opredeljenimi cilji bomo redno merili tvoj napredek.

Ok symbol icon

Optimalen načrt vadb - osebni pristop

posamezniku/ci z osebnim pristopom prilagodimo vadbeni načrt - BREZ vsakodnevnih izčrpajočih treningov!

Ok symbol icon

Kakovosten spanec

z našo metodo 777 izboljšaš spanec in odpraviš nespečnost.

Izkušnje naših članov

Kar daš – to dobiš! V to iskreno verjamemo. Preberi si mnenja naših članov o naši učinkoviti in zabavni Bootcamp vadbi ter kako jim je spremenila življenje.

zadovoljna vadeča s kolegicami. Lamfit
To je čas, ki si ga vzamem samo zase!

Lamfit vadbe obiskujem že četrto leto. Lahko rečem, da so treningi postali del moje rutine. To je čas, ki si ga vzamem samo zase, da si "spucam glavo", zraven pa naredim še nekaj dobrega za svoje telo. Pridobila sem na mišični masi, za kar so mi hvaležne tudi moje vedno starejše kosti. :)  Na splošno lahko rečem, da sem zaradi rednih treningov v dobri kondiciji. Vzdušje na treningih je sproščeno, vsak lahko dela po svojih zmožnostih, tudi mi "bolj izkušeni" lahko dobro zašvicamo. :) Hvaležna sem za Lamfit ekipo, ki mi s strokovnimi in prijateljskimi nasveti pomaga, da se dobro počutim v svoji koži.

Preberi več
Sandra in dve kolegici Sandra Dobnikar
Minil je mesec, dva, tri – in sem ostala!

Bil je April 2022, ko sem videla oglasno objavo LamFit. Prvi pogovor je bil prijeten. Blaž L. je poslušal kaj želim, kaj me moti, kaj ne morem, kaj lahko in kako se počutim. Imela sem občutek da posluša in sliši. Na koncu pogovora je rekel: »Nič te ne stane, pridi in poskusi«…

…in sem prišla. Spomnim se, ko sem šla prvič, nervozna, na vadbo LamFit. Že prvi trening sem dobila razlago, dnevnik vadbe in prehrane, pogovor in pri vadbi usmeritve kako se vaje izvajajo pravilno. Dogovorila sva se, da pridem 3 krat na teden. Izmerila sva težo in strukturo telesa. Rekla sem mu: prosim ne pokaži mi rezultatov, bova ponovila čez 3 meseca in takrat mi boš pokazal primerjavo. Se je samo hudomušno nasmejal in rekel: OK. Prišla sem prvič, drugič, tretjič, minil je mesec, dva in trije. In ostala.

Preberi več
Urška Ostanek
Veliko pozitivne spodbude!

Lamfit.... Osebno mi je vadba vsec, ker je vsakič kaj novega. Po vadbi mi ne škripljejo kolena, ko grem po stopnicah kot je bilo na dr ugih vadbah prej. Moje celo telo je bolj čvrsto. Všec mi je ker ni "vojaških" prijemov in je veliko tudi pozitivne spodbude. Tako, vadba ne deluje stresno in si jo prilagodim na način kaj tisti dan zmorem. Zato se velikokrat na vadbo odpravim tudi utrujena in se iz nje vrnem polna energije. Všeč mi je tudi povezovanje skupine. Spoznala sem nove prijatelje. Ni me strah hodit na vadbo ker vem, da lahko vsak dan prilagodim kolikor zmorem in nihče ne pritiska name. Ob nepravilni izvedbi pa me vaditelji prijazno popravijo. In super je ker so vadbe celo leto in 3x tedensko. 

In še v naravi.

Barbara
vadeča Maruša lamfit
Odkar sem članica te noro zagnane in pozitivne, s timskim duhom prežete, ekipe, se počutim nepremagljivo.

Moja izkušnja z LAMFit vadbami se je začela, ko sem se iz mesta preselila na vas. Obupano sem iskala motivacijo, kako se disciplinirati in odtelovaditi vodene vadbe preko spleta. Ni šlo. V službi sem preko sodelavke zvedla, da obstajajo vodene vadbe, ki se lahko izvajajo tudi v manjših krajih, kot je na primer Žužemberk. Z velikim navdušenjem sem kontaktirala Blaža, ki septembra 2022 te opcije še ni imel, me je pa zato sam obvestil, da, januarja letos, LAMFit ekipa začenja z vadbami v Žužemberku! Že ta pristop vaditelja me je privabil, ker je v mojem sporočilu zaznal, da mi bližina vadb veliko pomeni.

Preberi več
Maruša F
Vadbo priporočam vsem, ki želite nekaj storiti za svoje zdravje

Ne samo, da sem z udeležbo na vadbah (4 mesece, 2x na teden) izgubila odvečne kilograme, temveč sem izboljšala vsesplošno počutje, kar mi je povrnilo energijo in dalo nov elan. Vadbo priporočam vsem, ki želite nekaj storiti za svoje zdravje. Finančni vložek je glede na rezultate zanemarljiv.  

Brigita
Imam več energije in kondicije

Lamfit vadba mi je pomagala izgubiti nekaj odvečnih kilogramov izboljšati počutje, imam več energije in kondicije. Po vadbi se počutim odlično, saj je energija na vadbah pozitivna, ogromno smeha,spodbude s strani trenerjev in pa vadečih. Lamfit vadbe so zame ena pozitivna stvar, ki so mi pomagale do boljšega počutja in spremenile način življenja na boljše. Hvala trenerju Blažu in ekipi.

Nataša
Kljub smehu med telovadbo pridobivamo dobre rezultate

Všeč mi je, da je telovadba prilagodljiva glede na zmogljivost posameznika, saj sem prišla čisto brez izkušenj in jih počasi tudi pridobila nekaj. S telovadbo sem dosegla to, da sem izboljšala kondicijo, izgubila nekaj maščobe in pridobila na mišični masi. Poleg vseh vaj pa vedno delamo veliko tudi na drži, kar je meni zelo pomembno. P.s. kljub malo klepetanju in smehu med telovadbo pridobivamo dobre rezultate.

Urška Flisar

Lokacije vodenih vadb

Na vseh lokacijah poteka večina vadb v popoldansko-večernem času. Le v dveh terminih sta vadbi dopoldan. Preveri razpoložljivost vadb spodaj!

Brusnice Prosta mesta: 8
ogrevanje pred vadbo lamfit trener

Prijavo na brezplačno preizkusno vadbo oddaj na spodnjem gumbu “preveri razpoložljivost”

Čas predstavitve, točno lokacijo, prosta mesta na posameznih terminih predstavitev in ostale informacije prejmeš v odgovoru na tvoj e-naslov.

Se veselimo, da se spoznamo na prvi preizkusni vadbi!

Coach Blaž z ekipo Lamfit trenerjev


Termini vadbe na lokaciji:
 • Torek: 1 termin
 • Petek: 1 termin
Litija & Šmartno pri Litiji Prosta mesta: 3
Telovadka

Prijavo na brezplačno preizkusno vadbo oddaj na spodnjem gumbu “preveri razpoložljivost”

Čas predstavitve, točno lokacijo, prosta mesta na posameznih terminih predstavitev in ostale informacije prejmeš v odgovoru na tvoj e-naslov.

Se veselimo, da se spoznamo na prvi preizkusni vadbi!

Coach Blaž Lambergar z ekipo Lamfit trenerjev


Termini vadbe na lokaciji:
 • Torek: 3 termini
 • Četrtek: 3 termini
 • Nedelja: 2 termina
Ivančna Gorica Prosta mesta: 7

Prijavo na brezplačno preizkusno vadbo oddaj na spodnjem gumbu “preveri razpoložljivost”

Čas predstavitve, točno lokacijo, prosta mesta na posameznih terminih predstavitev in ostale informacije prejmeš v odgovoru na tvoj e-naslov.

Se veselimo, da se spoznamo na prvi preizkusni vadbi!

Coach Blaž z ekipo Lamfit trenerjev


Termini vadbe na lokaciji:
 • Ponedeljek: 2 termina
 • Sreda: 2 termina
 • Četrtek: 1 termin
 • Petek: 1 termin
 • Sobota: 1 termin
Otočec Prosta mesta: 6
Skupinska vaba - Lamfit

Prijavo na brezplačno preizkusno vadbo oddaj na spodnjem gumbu “preveri razpoložljivost”

Čas predstavitve, točno lokacijo, prosta mesta na posameznih terminih predstavitev in ostale informacije prejmeš v odgovoru na tvoj e-naslov.

Se veselimo, da se spoznamo na prvi preizkusni vadbi!

Coach Blaž z ekipo Lamfit trenerjev


Termini vadbe na lokaciji:
 • Ponedeljek: 1 termin
 • Sreda: 1 termin
 • Petek: 1 termin
Hrastnik Prosta mesta: 7

Prijavo na brezplačno preizkusno vadbo oddaj na spodnjem gumbu “preveri razpoložljivost”

Čas predstavitve, točno lokacijo, prosta mesta na posameznih terminih predstavitev in ostale informacije prejmeš v odgovoru na tvoj e-naslov.

Se veselimo, da se spoznamo na prvi preizkusni vadbi!

Coach Blaž z ekipo Lamfit trenerjev


Termini vadbe na lokaciji:
 • Torek: 2 termina
 • Četrtek: 2 termina
Trbovlje Prosta mesta: 3
Trbovlje telovadnica lamfit

Prijavo na brezplačno preizkusno vadbo oddaj na spodnjem gumbu “preveri razpoložljivost”

Čas predstavitve, točno lokacijo, prosta mesta na posameznih terminih predstavitev in ostale informacije prejmeš v odgovoru na tvoj e-naslov.

Se veselimo, da se spoznamo na prvi preizkusni vadbi!

Coach Blaž z ekipo Lamfit trenerjev


Termini vadbe na lokaciji:
 • Ponedeljek: 3 termini
 • Torek: 2 termina
 • Sreda: 3 termini
 • Četrtek: 2 termina
 • Petek: 3 termini
 • Sobota: 2 termina
 • Nedelja: 2 termina
Zagorje Prosta mesta: 2
zagorje lamfit

Prijavo na brezplačno preizkusno vadbo oddaj na spodnjem gumbu “preveri razpoložljivost”

Čas predstavitve, točno lokacijo, prosta mesta na posameznih terminih predstavitev in ostale informacije prejmeš v odgovoru na tvoj e-naslov.

Se veselimo, da se spoznamo na prvi preizkusni vadbi!

Coach Blaž z ekipo Lamfit trenerjev


Termini vadbe na lokaciji:
 • Ponedeljek: 1 termin
 • Sreda: 1 termin
 • Petek: 1 termin
Žužemberk Prosta mesta: 7

Prijavo na brezplačno preizkusno vadbo oddaj na spodnjem gumbu “preveri razpoložljivost”

Čas predstavitve, točno lokacijo, prosta mesta na posameznih terminih predstavitev in ostale informacije prejmeš v odgovoru na tvoj e-naslov.

Se veselimo, da se spoznamo na prvi preizkusni vadbi!

Coach Blaž z ekipo Lamfit trenerjev


Termini vadbe na lokaciji:
 • Ponedeljek: 1 termin
 • Torek: 1 termin
 • Petek: 2 termina
Dole pri Litiji Prosta mesta: 5
pomoč lamfit trenerja pri pravilni izvedbi vaje, blaž lambergar

Prijavo na brezplačno preizkusno vadbo oddaj na spodnjem gumbu “preveri razpoložljivost”

Čas predstavitve, točno lokacijo, prosta mesta na posameznih terminih predstavitev in ostale informacije prejmeš v odgovoru na tvoj e-naslov.

Se veselimo, da se spoznamo na prvi preizkusni vadbi!

Coach Blaž z ekipo Lamfit trenerjev


Termini vadbe na lokaciji:
 • Torek: 1 termin
 • Četrtek: 1 termin
Vadeča na bootcamp skupinski vadbi. Slogan v ozadju Spodbuda motivacija uspeh ne bo prišel k vam vi pridite do njega bootcamp vadba

Cenik paketov

Cene vadnin se razlikujejo glede na časovni interval zakupa. Izbiraš lahko med individualnimi (premium) ali skupinskimi paketi oziroma se odločiš za kombinacijo obeh.

-20%
Lamfit MINI

Primerno za začetnike in vadeče z omejeno količino časa.

33€ / mesec
96€ prihranka Prijavi se
 • Vodena Bootcamp skupinska vadba 1x tedensko
 • Zagotovoljena izguba najmanj 3 kg v sedmih tednih*
 • Prve spremembe na telesu in v počutju
 • Možnost neomejenega prilagajanja terminov vadb
 • Neprestana podpora naše trenerske ekipe
-20%
Lamfit MIDI

Primerno za začetnike ali srednje izkušene, hitrejši napredek.

55€ / mesec
168€ prihranka Prijavi se
 • Vodena Bootcamp skupinska vadba 2x tedensko
 • Zagotovljena izguba najmanj 3,5kg v sedmih tednih*
 • VEČJE spremembe na telesu in top sprememba počutja
 • Možnost neomejenega prilagajanja terminov vadb
 • Neprestana podpora naše trenerske ekipe
-21%
Lamfit MAXI

Primerno za vse, ki si želite hiter in varen napredek.

77€ / mesec
240€ prihranka Prijavi se
 • Vodena Bootcamp skupinska vadba 3x tedensko
 • Zagotovoljena izguba najmanj 4 kg v sedmih tednih*
 • TOTALNA sprememba počutja, postave in zdravja
 • Transformacija življenjskega sloga
 • Možnost neomejenega prilagajanja terminov vadb
 • Neprestana podpora naše trenerske ekipe
PREMIUM Bootcamp vadba z vključenim osebnim trenerjem

4 x mesečno Bootcamp individualna vadba z osebnim trenerjem + vsi neomejeni obiski skupinskih vadb.

Kaj pridobiš
 • 4x mesečno 60-minutni individualni trening
 • Neomejeni obiski skupinskih vadb
 • Le tebi prilagojene individ. vadbe, pristop 1 na 1
 • Vrhunski rezultati
 • Popolna prilagoditev tvojemu urniku in željam
 • 100% podpora pri doseganju vseh ciljev
279 / mesec
120 € prihranka Prijavi se Za doseganje ciljev

Pogosta vprašanja

Preveri spodnja najpogostejša vprašanja.

Ali se lahko prilagodijo vadbe?

Vaje se izvajajo v različnih težavnostnih stopnjah, zato je vsaka vadba prilagojena posamezniku ne glede na starost in zmogljivost.

Sem poškodovana, ali mi lahko svetujete kakšen način vadbe bi bil primeren zame?

Vadbo prilagajamo različnim omejitvam - tudi glede na morebitne predhodne poškodbe. Pravzaprav ne samo, da poskrbimo za prilagajanje posameznih vaj – vadba je lahko tudi odlično sredstvo za rehabilitacijo.

Semo zelo zaposlen, je vadba primerna zame?
Kako poteka vadba?

Enourna vadba zajema vse tri dele vadbe: ogrevanje, trening celega telesa z raznolikimi vajami v glavnem delu in se zaključi z razteznimi vajami in postopnim ohlajanjem telesa.

Vaje boš izvajal/a z lastno težo in po želji s pomočjo pripomočkov (TRX, elastike, obroči, kettlebell, ravnotežne deske, drog, velike žoge, težke žoge …).

Treningi so strokovno načrtovani, tako da boš krepil/a vse mišične skupine in izvedla optimalni trening za napredek in odlično počutje.

Vaje so raznolike in treh različnih intenzitet in vam bodo vedno znova zanimive.

Imaš vprašanja? Akcija, stopi v stik z nami!
031520358
info@lamfit.si
Kontakt
Blaž Lambergar - Lamfit vodene vadbe