777 METODA

Prek celostne individualne obravnave boste po spodaj opisanih treh korakih naše preizkušene 777 metode in programom postali zmagovalec.

 

Sistem metode je akcijsko naravnan po treh korakih, tako, da bo prvih:

1. korak – 7 ur

7 ur v prvih sedmih dneh zagnalo vaše telo, mentalni del in energijo na pot vsakodnevnih aktivnosti na področjih: Miselnosti, Prehrane in Gibanja s katerimi boste dosegli prvi zastavljene kratkoročne cilje. 

2. korak – 7 dni

7 dni je prva meja, kjer že vidite nekatere učinke, ki vas še bolj motivirajo, da vztrajate in uživate na naši skupni poti do pozitivnih sprememb. Skozi 7 eno-tedenskih ciklov vas skozi proces vodimo tako, da na naredite napak, ki ponavadi večino zaustavi na poti do izboljšanj v svojem življenju.

3. korak – 7 tednov. 

7 tednov je obdobje v katerem pridete od tu kjer ste danes, do točke, kjer boste prevzeli že veliko zdravih navad in dosegli tudi konstanto pri vaših aktivnostih, ki je najbolj pomembna pri dolgoročni spremembi. Prvi zaključen cikel je tudi čas, ko s trenerjem ponovno analizirata stanje in prilagodita program vam.

Po prvih sedmih tednih boste torej dosegli zdrave navade, ki vam bodo dvignile kvaliteto življenja na višjo stopničko. Naredili boste preboj ali morda vaš največji uspeh. Na tej stopnji postanete Lamfit ZMAGOVALEC/KA. 

 

Skozi proces 777 metode – dosežete popolno transformacijo na področju navad in uresničite vaše cilje:

• izguba kilogramov,

• super počutje,

• premik na višjo raven kvalitete vašega življenja,

• boljše zdravje,

• kvaliteten spanec,

• …

Kar pa je najbolje! Naučite se kako rezultate na nivoju zdravega življenjskega sloga ohraniti in jih še nadgrajevati vse življenje! 

 

KAJ DOBITE IN KAKO PROCES POTEKA?

 

V Lamfit programu prejmete:

 

– kombinacijo treningov v živo v skupini in treningov online v NEOMEJENEM ŠTEVILU TEDENSKO!
(kakor vam v dnevu ustreza, če ne uspete priti na trening s skupino, nadomestite vadbo online, kadarkoli imate čas).
Prednost je, da mi vadimo na skupinski vadbi fizično z vadečimi in trening trenerja ali demonstratorja snemamo v živo.
Tako, da ko vi trenirate doma gledate demonstratorja vaj in trenerje, ki se v istem času trudijo in trenirajo z vami pred zaslonom in imate super motivacijski občutek kot, da ste zraven.

– individualno prilagojen sistem prehrane, kjer s svetovanji in z izpolnjevanjem dnevnika prehrane, ter izvajanjem tedenskih nalog dosežete red pri prehrani – točno veste kaj in kdaj jesti.

 

– tedenske naloge kakšne aktivnosti morate izvajate na področju zdravega življenjskega sloga..
– dostop imate do facebook skupine kjer se objavljajo uporabne motivacijske vsebine, naloge in vsebine o tematikah ki vas zanimajo..

– kot 1. v Sloveniji lahko sodelujete v celostnem sistemu po najnovejši 777 metodi iz katerega koli kraja ste, namreč na fizičnih vadbah izvajamo online v Živo prenose treningov skupine in demonstratorjem vaj s katerim lahko od doma vadite kadarkoli vadite tudi vi. Trening so na voljo vsem vključenim v 7 tedenski program. 

Pri tem programu potrebujete le 7 ur, 7 dni in 7 tednov do – 3kg, super počutja in vaše prve resnične preobrazbe. Do vaših prvič v življenju, res top rezultatov.

 

Športni pozdrav!

Tvoja ekipa trenerjev Lamfit

 

Trije možni naslednji koraki, ki jih lahko še danes rezerviraš tako, da pišeš na info@lamfit.si ali sms v primeru, da so mesta še prosta:

1.

pridruži se nam na skupinskih vadbah na prostem v kombinaciji z vadbami v telovadnici po celostnemu programu preoblikovanja po METODI 777 – vse informacije o  programu preverite na povezavi:

https://lamfit.si/bootcamp-effect/,

2.

prijavi se na celostne ONLINE vadbe, ki potekajo 3x tedensko v naši zaprti Lamfit fb skupini,

3.

pošlji nam kratek SMS »INDIVIDUALNO« na tel. št. 031/520358 in si rezerviraj brezplačen individualni posvet za več informacij za coaching individualni program 1:1. “Kako posvet poteka, s kom, koliko časa traja in do kdaj ga lahko izkoristiš pa boš izvedel/a po poslanem smsu!” (SMS je brezplačen)