16. 5. 2024 Blaž Lambergar

Zakaj je bolje vaditi v družbi?

Biti skupaj, podobni problemi in podobne rešitve, gremo, gremo, gremo!!!

vadba v družbi lamfit trener blaž lambergar

Ljudje smo socialna bitja in šport ni izjema. Od nekdaj smo se povezovali, od skupinskih in ekipnih športov, pa do skupinskega treninga.

Ljudje se moramo gibati in skrbeti zase. Zakaj?

Da ostanemo fit, da ostanemo zdravi, da nas ritem življenja ne povozi.

In kako spodbujati ekipni duh?

Preberi si kratek članek, ki ti bo pomagal, da zbudiš športni optimizem, ki je za redno vadbo velikega pomena.

pomoč lamfit trenerja pri pravilni izvedbi vaje, blaž lambergar

BITI SKUPAJ (V DOBREM IN SLABEM)

Pa naj bo dobro ali slabo – s pomočjo družbe, ki se sooča s podobnimi težavami, lahko odmisliš dvome, da je neuspeh nekaj, kar pesti samo tebe, ali pa da se nihče nikoli ne prekrši in vsi ostali živijo popolna življenja.

Preko pogovora, pa naj bo medij kakršenkoli, lahko spoznaš, da te obkrožajo ljudje, ki se soočajo s podobnimi težavami, ali pa se veselijo podobnih stvari. Spoznaš, da je občasen neuspeh nekaj normalnega in da je vse, kar je važno, da vztrajaš.

vadba v družbi lamfit trener blaž lambergar

PODOBNI PROBLEMI = PODOBNE REŠITVE

S tem, ko imamo možnost pogovora z ljudmi, ki se soočajo s podobnimi težavami, se zavemo, da lahko skupaj pridemo do rešitev, ali pa so sovadeči že v preteklosti naleteli na podoben problem, kot ga imaš ti. Pa naj bo to osebna motivacija, izgorelost zaradi službe, kako uskladiti obveznosti … drug drugemu smo lahko odlični svetovalci, le stopiti moramo iz cone udobja in spoznati, da pogovor spreminja svet!

vpliv družbe na počutje med vadbo

GREMO, GREMO, GREMO!

Seveda je najpomembneje, da si sam sebi največji navijač – ampak veliko lažje je, če veš, da te obkrožajo ljudje, ki ti iskreno želijo uspeha, te pri tem spodbujajo in navdihujejo. 

Takšni pogovori, spodbude in nasveti potekajo v naših skupinah,  ki so namenjene vsem vadečim, pogovoriš se lahko z našimi trenerji, ki so vedno na voljo in s katerimi se z veseljem nasmejiš na treningih v telovadnici!

Lamfit si prizadeva, da telovadba ne bi bila zgolj in samo to – menimo, da je Lamfit športna skupnost, ki se skupaj bori z izzivi in skupaj proslavlja. Trenerji o svojih vadečih ne vemo le imena in cilja – vemo za vse zdravstvene težave vadečih, njihove urnike, omejitve in prednosti.

Ne počutite se sami s svojimi težavami – pridružite se skupnosti Lamfita na vadbah v živo. 

Pišite na email info@lamfit.si ali pokličite trenerja Blaža na 031/520-358.

Aktiven dan vam želimo! 

Lamfit ekipa

Naslednji možen korak za tvojo trajno preobrazbo, ki ga lahko še danes rezerviraš v primeru, da so mesta še prosta: Pridruži se nam na skupinskih vadbah v telovadnici po celostnemu programu – trajne preobrazbe po Metodi 777: https://lamfit.si/program-preobrazbe-777/

Imaš vprašanja? Akcija, stopi v stik z nami!
031520358
info@lamfit.si
Kontakt
Blaž Lambergar - Lamfit vodene vadbe