ZAKAJ JE BOLJE VADITI V DRUŽBI – PA ČEPRAV NA DALJAVO

Ljudje smo socialna bitja in šport ni izjema. Od nekdaj smo se povezovali, od skupinskih in ekipnih športov, pa do skupinskega treninga. Karantena pa je stvari postavila na glavo. Biti v družbi danes pomeni nekaj povsem drugega, kot je pomenilo leto nazaj!

Ljudje se pač moramo prilagajati. Zakaj? Da ostanemo fit, da ostanemo zdravi, da nas ritem življenja ne povozi.

In kako spodbujati ekipni duh, ko je druženje nezaželeno in celo prepovedano?

Preberite si kratek članek, ki vam bo pomagal, da zbudite športni optimizem, ki je za redno vadbo velikega pomena. Da, tudi v času športa (in vsega ostalega) na daljavo.

1. BITI SKUPAJ (V DOBREM IN SLABEM)

Pa naj bo dobro ali slabo – s pomočjo družbe, ki se sooča s podobnimi težavami, lahko odmislite dvome, da je neuspeh nekaj, kar pesti samo vas, ali pa da se nihče nikoli ne prekrši in vsi ostali živijo popolna življenja.

Preko pogovora, pa naj bo medij kakršenkoli, lahko spoznate, da vas obkrožajo ljudje, ki se soočajo s podobnimi težavami, ali pa se veselijo podobnih stvari. Spoznate, da je občasen neuspeh nekaj normalnega in da je vse, kar je važno, da vztrajate.

2. PODOBNI PROBLEMI = PODOBNE REŠITVE

S tem, ko imamo možnost pogovora z ljudmi, ki se soočajo s podobnimi težavami, se zavemo, da lahko skupaj pridemo do rešitev, ali pa so sovadeči že v preteklosti naleteli na podoben problem, kot ga imaš ti. Pa naj bo to osebna motivacija, izgorelost zaradi službe, kako uskladiti obveznosti … drug drugemu smo lahko odlični svetovalci, le stopiti moramo iz cone udobja in spoznati, da pogovor spreminja svet!

3. GREMO, GREMO, GREMO!

Seveda je najpomembneje, da si sam sebi največji navijač – ampak veliko lažje je, če veš, da te obkrožajo ljudje, ki ti iskreno želijo uspeha, te pri tem spodbujajo in navdihujejo. 

 

Takšni pogovori, spodbude in nasveti potekajo v vip skupini Lamfit, ki je namenjena vsem vadečim, pogovorite se lahko z našimi trenerji, ki so vedno na voljo, v zadnjih dneh pa se z veseljem nasmejimo tudi na treningih v telovadnici – za pogovor je potrebna bližina, ki ne rabi biti fizična!

Lamfit si prizadeva, da telovadba ne bi bila zgolj in samo to – menimo, da je Lamfit športna skupnost, ki se skupaj bori z izzivi in skupaj proslavlja. Trenerji o svojih vadečih ne vemo le imena in cilja – vemo za vse zdravstvene težave vadečih, njihove urnike, omejitve in prednosti.

Na družbenih omrežjih si prizadevamo, da bi vzpostavili skupnost preko Facebook skupin, skupnih izzivov, kar nam je v času karantene držalo pokonci in ustvarjalo varen prostor prav za vse. Trdno verjamemo v pomembnost vrednote ekipnega duha.

 

Ne počutite se sami s svojimi težavami – pridružite se skupnosti Lamfita, pa naj gre za online vadbe ali vadbe v živo.  Pišite na email info@lamfit.si ali pokličite trenerja Blaža na 031/520-358.

 

Aktiven dan vam želimo! 

Lamfit ekipa

 

Trije možni naslednji koraki za vašo trajno preobrazbo, ki jih lahko še danes rezervirate v primeru, da so mesta še prosta:

1. pridružite se nam na skupinskih vadbah v kombinaciji z vadbami v telovadnici po celostnemu programu – trajne preobrazbe po Metodi 777:

https://lamfit.si/program-preobrazbe-777/,

2. brezplačno se včlanite v našo bogato online skupino z že več kot 150. celostnimi vadbami, recepti in prehranskimi nasveti, ki potekajo na povezavi: Lamfit online skupina,

3. pošljite nam kratek SMS »prehrana« na tel. št. 031/520358 in prejmi konkretne 3 korake, ki vam bodo spremenili pogled na zdravo prehrano in prinesli trajen rezultat. 

Prijavi se in prejmi sveže novičke Lamfita!