SLEDI, ANALIZIRAJ, NAČRTUJ, OSVOJI!

V tem času ima aerobna aktivnost še poseben pomen. Ne samo, da je v kombinaciji z vajami za moč, ki jih predstavljajo Lamfit Bootcamp vadbe, zmagovalna kombinacija za uspeh, ampak v teh časih tudi zagotavlja menjavo vašega okolja (kar je zelo verjetno vaša pisalna miza z računalnikom).

 

Zakaj je menjava okolja tako pomembna? Večini ljudi je namreč v času karantene to, da se okolje nikoli ne zamenja, povzročilo upad motivacije.

Zdaj, ko se odprle občinske meje, se boste verjetno malo manj obremenjeno podali na športne aktivnosti. Še vedno naj veljajo vsi ukrepi preventive.

V dnevniku izziva, ki ga vodite, morate zapisati, koliko minut ste izvajali določeno aerobno vadbo, prav tako lahko dopišete tudi kilometre. Če niste zagovorniki stare šole »poglej na uro pred in po vadbi ter po google mapsih preveri dolžino poti,« ste zelo verjetno že pomislili na kako aplikacijo, ki bo kot orodje pomagala pri sledljivosti vaše aerobne vadbe.

 

V pomoč smo pripravili seznam brezplačnih aplikacij, ki so vam lahko v oporo, rezultatov pa ne pozabite zapisati v Lamfitov dnevnik izziva.

1.) Sports Tracker  

Sports Tracker sinhronizira podatke s telefonom ali vašo športno/pametno uro, z vklopljenim GPS-om pa omogoča analizo praktično vsega, od porabljenih kalorij do povprečne hitrosti, pretečene/prevožene razdalje in nadmorske višine ter spremljanje napredka. Aplikacija je uporabniku prijazna, lepa in preprosta, a z ogromno funkcijami.

2.) Strava

Ena najbolj poznanih aplikacij, ki se jo poslužujejo predvsem tekači in kolesarji, poleg sledenja aktivnosti opravi tudi podrobno analizo, posebnost pa je, da uporabnike združuje v športno skupnost, kjer si delijo fotografije in objave ter se povezujejo v pravo malo športno socialno omrežje.

3.) Nike Run Club

Aplikacija, ki je namenjena predvsem tekačem, zagotavlja podrobno analizo vašega teka, nagrajuje uporabnike z motivacijskimi nazivi dosežkov. V aplikaciji lahko za ekstra vzdušje nastavite tudi predvajanje glasbe!

 

Gremo, akcija, pa ne pozabite, da je aerobna vadba le delček zgodbe do vašega zdravega, močnega in čvrstega telesa. Za preostali del zgodbe preverite naše Bootcamp vadbe, ki se končno selijo na prosto.

Bootcamp vadba je del naše 777 metode, s katero je prišlo do boljše kvalitete življenja že prek 2000 članov. S 3 enostavnimi koraki metode lahko tudi vi napredujete, ter naredite konkreten dolgoročni rezultat, ne pa da ponovno pričnete in še enkrat več klavrno končate po parih vadbah, kot se vam je morda dogajalo v preteklosti.

 

Skočite na povezavo, da preverite program naše najbolj obiskane vadbe:

https://lamfit.si/bootcamp-effect/.

 

Se vidimo!

Vaša Lamfit ekipa

Prijavi se in prejmi sveže novičke Lamfita!