PSIHOLOŠKI TRIKI ZA POMOČ PRI PREMAGOVANJU STRAHU PRED KOPALKAMI

Naj vam povemo skrivnost – večino ljudi je strah, ali se počuti nelagodno,
če mora v kopalke v javnosti in verjemite, da niste sami v tem.

 

Se tudi vi ovijate v brisačo na plaži ali se bojite sončiti brez majice?

Spodnji trije psihološki triki ne vključujejo izgubo maščobe, bodo pa vam 100% pomagali pri premagovanju strahu pred kopalkami in delujejo takoj. Uporabite jih lahko že danes.

 

Zimsko spanje je mimo, pomlad se izpeva v poletje in čas je za MORJE. Hrvaško ali slovensko, eno že. In kmalu bo čas, da iz omare potegnete pozabljene kopalke. Polne plaže ljudi, množice v bazenih, jaz pa v  kopalke?

Strah je povezan s tem, kaj mislimo, da si bodo drugi mislili o nas in našem izgledu in kaj mislimo, kako daleč smo od družbenega konstrukta popolnosti. In samo »ne skrbi, zgledaš super« ne bo pomagal pri tem, ljubezen do svojega telesa in dobro počutje v svoji koži je dolga pot in ne trenutni navdih ene krilatice.

 

Pomembno je, da se aktivno lotimo k reševanju težav in doseganju svojih ciljev – in prav je, da je to, da se počutimo suvereno v čemer koli, eden izmed naših ciljev. Biti fit v kopalkah z našo pomočjo je lahko dosegljivo, saj vas vodimo čez prave 3 korake Lamfit metode, ki bo transformirala vaše telo.

Ta pot je efektivna, vendar dolgoročna, zato v vmesnem času ni nič narobe, če si lahko pomagamo s kakim trikom, da boste brezskrbni in zaradi zmanjšanega strahu in pritiska tudi veliko bolj uspešni na vaši poti preobrazbe. 

 

  • Vsak malar ima svoje kopalke

Vsake oči imajo svojega malarja ali vsak je edinstven in vsak vidi svojo sliko (ne)všečnosti. Kaj to pomeni v praksi? Da investirajte v nakup kopalk, ki vam bodo zares všeč, se bodo prilagajale vašemu telesu, zakrile kakšno malenkost, ki vam ni všeč in poudarile tisto, kar vam je. In ne, 20 let stare kopalke žal ne spadajo več pod to kategorijo, pa tudi za vse nove trend stvari ni nujno, da vam bodo pristajale.

 

  • Vaja dela mojstra

Mogoče malo smešno govoriti o vaji – ampak kopalke niso izjema. Ne storite napake in se ne izogibajte kopalk toliko časa, dokler ne bo treba dejansko na plažo. Poskusite kopalke že doma in preživite nekaj časa v njih. Navadite se občutka in jih vzljubite. Na ta način se boste izognili tudi temu, da bi kopalke od zadnjega nošenja postale premajhne/prevelike in vi tega ne bi opazili!

 

  • Pravi ljudje na pravem mestu

V dobri družbi se dobro počutimo, v družbi ljudi, ki jih imamo radi in vemo, da imajo oni radi nas, pa ljubljeno. Tudi na počitnice, na plažo ali v toplice, pojdite v družbi najbližjih. Pozabite na skrbi okoli izgleda, osredotočite se na ljudi, pogovore, zabavo. Ignorirajte neznance okoli vas – osredotočite se na ljudi, ki vam veliko pomenijo.

 

In najpomembneje: zmanjšajte stisko, strah in nervozo in začnite z zdravim, brezskrbnim življenjem. Pri čemer pa vam pomagamo mi.

Skozi korake po Metodi 777 vas bomo popeljali tako, da boste lahko zgornje tri trike kvalitetno uporabili. In ne le to, pomagali vam bomo tudi priti do vaših ciljev: npr. izgubiti kilograme v naslednjih dveh ali treh mesecih, odvisno koliko kilogramov je potrebno izgubiti.

Redna športna aktivnost in zdrave navade vam bodo prinesle resnične rezultate, ki bodo pozitivno vplivali tako na vaše telo (izguba kg, preoblikovanje telesa, učvrstitev telesa) kot tudi na psihično zdravje (zdrava samopodoba, dobro počutje v lastni koži, izguba nekaterih strahov, povezanih z izgledom).

To, da se dobro počutite v svoji koži je tudi prvi pomemben korak na poti do dolgoročnih ciljev, kot sta: transformacija telesa, navad..

 

 

Če so vam bile zgornje informacije všeč, nam pošljite kratek SMS »kopalke« na tel. št. 031/520358 in si rezervirajte brezplačen individualni posvet za več konkretnih informacij in odgovorov na vaša vprašanja.
Lahko pa skočite na spletno stran preveriti prosta mesta in 7-tedenski celostni program vadb po METODI 777:

https://lamfit.si/program-preobrazbe-777/

 

Individualna svetovanja in treningi glede rednih športnih aktivnosti, prehrane in preprečevanja vzorcev, ki nas omejujejo, so del Lamfit metode, s katero je doseglo boljšo kvaliteto življenja že prek 2000 članov. Z veseljem, izkušnjami in znanjem vam pomagamo, saj smo tudi mi pred leti imeli hude izzive tik pred poletjem in nismo našli odgovora na vprašanje, kako priti do želenih rezultatov in lepe postave.

Iz lastnih izkušenj smo svetovali našim vadečim, ki so z našo pomočjo po 3 korakih Lamfit metode tudi napredovali. 

 

Spremenite življenje na bolje ZDAJ.

Vaša Lamfit ekipa

 

Ps.: Trije možni naslednji koraki, ki jih lahko še danes rezerviraš s povratnim sporočilom v primeru, da so mesta še prosta:

1. Pošlji nam kratek SMS »kopalke« na tel. št. 031/520358 in si rezerviraj brezplačen individualni posvet za več konkretnih informacij in odgovorov na vprašanja.

2. pridruži se nam na skupinskih vadbah na prostem v kombinaciji z vadbami v telovadnici po celostnemu programu preoblikovanja po METODI 777 – vse informacije o  programu preverite na povezavi:

https://lamfit.si/program-preobrazbe-777/,

3. prijavi se na celostne ONLINE vadbe, ki potekajo 3x tedensko v naši zaprti Lamfit fb skupini,

 

 

 

 

 

 

 

https://lamfit.si/program-preobrazbe-777/

Prijavi se in prejmi sveže novičke Lamfita!