Je za vse starosti? Je varno vaditi z Lamfitom ✔ ?

Milena mi je zaupala, da je pri svojih skoraj 59 letih le stežka prišla na vadbo, saj je bila prepričana, da je za vadbo prestara.

Prepričala jo je sicer (mlajša) kolegica, pa se je le odločila, da poskusi. Njeno mnenje je bilo, da mladi so sami po sebi fit in zdravi, za starejše pa poleg vadbe v toplicah, tako ali tako ni nič.

.

Je imela Milena prav?

❌ NOP!

✔️ Resnica:  Lamfit skupinska vadba je zaradi prilagoditve vaj primerna in zaželena za vse starostne skupine. Tudi starost naših vadečih izredno variira. 😊

.

Starostni razpon na naših vadbah je tako rekoč izredno širok.
Od mladostnic/mladostnikov pa do seniorjev/seniork. Ker skupaj z Lamfit trenerjem individualno sestavita program, lahko poskrbita tudi za budget-friendly vadbo.

.

Vadbo se prilagaja na različne omejitve, glede na predhodne poškodbe itd.
Pravzaprav ne samo, da za vas poskrbimo za prilagajanje posameznih vaj – vadba je lahko tudi odlično sredstvo rehabilitacije.

.

Milena danes pravi, da je starost tako ali tako samo številka, pomembno je, kako se počutimo, kajne? 😇

Poskrbi zase še danes. S sporočilom na mail ali pa SMS-om s ključno besedo »MIT« na  031/520-358 začni tudi ti in si zagotovi mesto na skupinskih vadbah Lamfita.

Pohiti. V nekaterih skupinah imamo le še po eno prosto mesto!

.

V teh blog zapisih skupaj razbijamo mite o skupinski vadbi. Že v naslednjem zapisu jutri izveš, kako sva mit ovrgla z vadečo Veroniko.

.

Trener Blaž z ekipo Lamfit 

Lamfit.si

Prijavi se in prejmi sveže novičke Lamfita!