LAMFIT SHOP

Akcija!

1. Online vadba za ZAČETNIKE

9.99 7.00

To je prvi video iz sklopa šestih Online treningov prilagojenih začetnikom in vsem tistem, ki že več kot 4 tedne niste redno vadili.

Skozi vadbo boste vodeno usvojili pravilno izvedbo vaj, bili motivirani in skupaj z nami naredili trening ravno tako kot, da bi bili v telovadnici.

Čez sklop 6 treningov vas bomo popeljali tako, da se bo intenzivnost pravilno, torej ravno prav stopnjevala. Tako boste treninge lahko pravilno izvedli do konca, ter se do naslednje vadbe tudi povsem regenerirali.

Bodite z nami pripravljeni za trening. Akcija!

 

Kategorija:

Opis

Pripomočki:

V tem treningu bosta uporabljena pripomočka za lažje izvedbe: – dve plastenki vode.

Vse težje vaje pa bodo izvedene s pripomočki:
– velika žoga, trx trak, lahki uteži, kolebnica, klop/stol, težka žoga in letvenik. (Če katerega od omenjenih pripomočkov nimate, ne skrbite – izvajajte različico brez rekvizitov.)

 

URNIK:

Priporočamo, da glede razporeditve vadb sledite spodnjemu urniku. V primeru, da npr. v ponedeljek opravite 1. trening, predlagamo, da nato v sredo opravite 2. trening. S petkom pa nadaljujete z osnovnim planom.

 

Če se še niste niste priključili 100 dnevnemu izzivu, ki trenutno poteka, se spodaj hitro vključite v skupino za že več brezplačnih vsebin, navdihujočih objav in za še več akcije. 

Skupina izziva

Se vidimo.. akcija!

Ekipa LAMFIT

Prijavite se in prejmite novičke Lamfita! 🙂