3 RAZLOGI, ZAKAJ JE BOLJE TELOVADITI V DRUŽBI

Ljudje smo socialna bitja in šport ni izjema. Od nekdaj smo se povezovali, od skupinskih in ekipnih športov, pa do skupinskega treninga.

Pa ste pomisli, zakaj je tako? Spodaj so trije razlogi, ki vam bodo pomagali pri ozaveščanju skupinskega duha in zakaj je pomemben tudi v športu.

1. SKUPAJ SMO V TEM!

Pa naj bo dobro ali slabo – s pomočjo družbe, ki se sooča s podobnimi težavami, lahko odmisliš dvome, da je neuspeh nekaj, kar pesti samo tebe, ali pa da se nihče nikoli ne prekrši in vsi ostali živijo popolna življenja. Preko pogovora lahko spoznaš, da te obkrožajo ljudje, ki se soočajo s podobnimi težavami, ali pa se veselijo podobnih stvari. Spoznaš, da je občasen neuspeh nekaj normalnega in da je vse, kar je važno, da vztrajaš.

2. PODOBNI PROBLEMI = PODOBNE REŠITVE

S tem, ko imamo možnost pogovora z ljudmi, ki se soočajo s podobnimi težavami, se zavemo, da lahko skupaj pridemo do rešitev, ali pa so sovadeči že v preteklosti naleteli na podoben problem, kot ga imaš ti. Pa naj bo to osebna motivacija, izgorelost zaradi službe, kako uskladiti obveznosti … drug drugemu smo lahko odlični svetovalci, le stopiti moramo iz cone udobja in spoznati, da pogovor spreminja svet!

3. GREMO, GREMO, GREMO!

Seveda je najpomembneje, da si sam sebi največji navijač – ampak veliko lažje je, če veš, da te obkrožajo ljudje, ki ti iskreno želijo uspeha, te pri tem spodbujajo in navdihujejo. Včasih se motivacija pojavi čisto spontano – ko sovadeči naredi 30 počepov, ti pa 29, začutiš, da lahko narediš še enega. 😉

Lamfit si prizadeva, da telovadba ne bi bila zgolj in samo to – menimo, da je Lamfit športna skupnost, ki se skupaj bori z izzivi in skupaj proslavlja. Trenerji o svojih vadečih ne vemo le imena in cilja – vemo za vse zdravstvene težave vadečih, njihove urnike, omejitve in prednosti. Na družbenih omrežjih si prizadevamo, da bi vzpostavili skupnost preko Facebook skupin, skupnih izzivov itd. Trdno verjamemo v pomembnost vrednote ekipnega duha.

 

Pridruži se veliki družini Lamfit in nam piši na email info@lamfit.si ali pokliči trenerja Blaža na 031/520-358.

Prijavite se in prejmite novičke Lamfita! 🙂