• OPENING HOURSX

  MONDAY05:00 AM - 10:00 PM

  TUESDAY05:00 AM - 10:00 PM

  WEDNESDAY05:00 AM - 10:00 PM

  THURSDAY05:00 AM - 10:00 PM

  FRIDAY05:00 AM - 10:00 PM

  SATURDAY08:00 AM - 06:00 PM

  SUNDAYCLOSED

 • (031) 520-358
 • Kontakt

  Kontaktirajte nas!X

  NASLOVLAMFIT, zavod za šport, sprostitev in rekreacijo

  SPOROČILO

  Pošiljamo vaše sporočilo. Prosimo počakajte...

  Hvala za vaše sporočilo! Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

  Hm... Nekaj je šlo narobe. Prosimo poskusite znova.

  Prosimo izpolnite vsa polja pred pošiljanjem.

Zdrava prehrana, za sodobno življenje

V sklopu “Projekta 7177: Top oblikovana LamFIT postava – do poletja” in v času naših celostnih bootcamp vadb, pripravljamo težko pričakovana celostna predavanja o prehrani na dveh lokacijah.

Predavanja vsako leto izvedemo. Pretekla so bila zelo obiskana, povratne informacije pa so bile vedno super.

Najprej bo v sodelovanju z znano predavateljico o zdravi prehrani Niko Bele, potekalo predavanje s pomembno tematiko, ki je priporočljiva za vsakogar: “Očistimo svoje telo, očistimo svoje misli.”

O predavanju, ki je nadgrajeno in zato primerno za vse, tudi tiste, ki ste jih že udeležili, je Nika zapisala nekaj besed:

“Pozdravljeni,

Se še spominjate svojih obljub ob novem letu, da letos boste pa zagotovo shujšali, da se boste držali diete. In že smo pred Veliko Nočjo, ko nam  diši potica, šunka, pirhi…

Tudi letos si privoščite okusen spomladanski praznik, takoj nato pa si vzemite čas zase in očistite svoje telo.

Nekateri se boste odločili za post, spet drugi za brezglutensko dieto ali vegetarijansko, morda celo vegansko prehrano.  

Katera vam je napisana na kožo ali pa celo ni primerna za vas, vam bom razkrila na predavanju: OČISTIMO SVOJE TELO, OČISTIMO SVOJE MISLI.”

Vabljeni vsi iz Litije, Šmartnega, Zagorja, Ivančne Gorice, Žužemberka,.. na predavanje, kjer bo še več povedanega tudi o sklopu “Zdrava prehrani za sodobno življenje”, ki bo čez 14 dni na dveh lokacijah v:

v torek, 27.3., ob 19. uri v predavalnici Srednje šole Josipa Jurčiča Ivančna Gorica in

v sredo, 28.3., ob 19. uri v predavalnici Gimnazije Litija. 

Prijave in vprašanja za dodatne informacije nam prosim sporočite: info@lamfit.si ali 031 / 520 -.358 (Blaž).

Cena enkratne dvourne delavnice bo za vse vpisane v Lamfit namesto 20 €, znašala le 7 €.

Na spletni strani si preberite več informacij o bolj obširnem sklopu štirih delavnic, ki bodo predvidoma potekale od 3.4.2017 do 25.4.2018. – http://lamfit.si/delavnica/

Moja osebna izkušnja in mnenje:

Zdrav način prehranjevanja je osnova za vsakogar.
Po večletnih preizkusih različnih teorij prehrane in diet vam z veseljem priporočam in preko organiziranih predavanj predstavljam kakovosten sistem prehrane, ki je zdrav, učinkovit in omogoča prilagoditev posamezniku.

V zadnjih petih letih se dosledno prehranjujem po usmeritvah, svetovanjih in osebnih jedilnikih po načelih Zdrave prehrane za sodobno življenje. V tem obdobju sem  ta način prehranjevanja dobro preizkusil in sem izjemno zadovoljen, zdrav in nasploh se super počutim. Gre za koncept prehrane, ki je po več desetletjih poglobljenega raziskovanja, delo strokovnjakinje Nike Bele, ki temelji in se povezuje z zakoni narave. Torej ne gre za velikokrat destruktivno dieto ali moderno prehransko teorijo z nezdravimi praški ali nadomestki, ampak za resnično izvorno znanje in hrano, ki človeku prinaša zdravje, ravnovesje in dobro počutje tudi na dolgi rok.

Veseli me, da je prišel čas, ko lahko povežemo odlične informacije in znanja s področja zdrave prehrane in gibanja s celostnimi funkcionalnimi vadbami. S pravilno, prilagojeno vadbo in prehrano z roko v roki sem pripravljen na svoje poslanstvo: s širokim celostnim znanjem pomagati na kvaliteten način, širšemu krogu ljudi, ki si želijo zdravega življenjskega sloga in izboljšanja kvalitete življenja na vseh nivojih. – Blaž Lambergar.

Prisrčno vabljeni!

Blaž Lambergar

LAMFIT, zavod za šport, sprostitev in rekreacijo

ZDRAVA PREHRANA ZA SODOBNO ŽIVLJENJE

Vsak človek je individum, prav zato tudi vsem ne ustreza enaka hrana. Narava nam je dala izobilje za vsakogar. Le mi si moramo prisluhniti, kaj je dobro za nas. Za nekoga je najboljša hrana zelenjavna rižota, za drugega regrat v solati, za tretjega palačinke iz ajdove moke itd.

1.Kako spoznamo kaj je dobro za nas, za naše otroke ali ostale družinske člane je starodavna modrost katero smo žal pozabili. Zdaj je čas, da jo zopet obudimo. Da si prisluhnemo in ugotovimo našo polarnost. Ali smo topli po polarnosti ali hladni ali morda v ravnovesju. Prav tako je tudi hrana topla, hladna in nevtralna po polarnosti. Kadar je naše telo v ravnovesju se počutimo odlično in smo zdravi.

Zato naj hrana poleg užitka in občutka sitosti vzpostavi tudi ravnovesje v telesu. Kakšna hrana je za vas najboljša lahko prisluhnete na tečajih in delavnicah. Izdelujemo pa tudi individualne jedilnike. Lahko so vam v pomoč pri zdravstvenih težavah, pri hujšanju ali pa za vaše najboljše dobro, torej dobro počutje.

delitev predavanj

 

 

 


COPYRIGHT ©LAMFIT 2018. ALL RIGHTS RESERVED.